جمعه، ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۳:۵۹
 
 
 

 ابزار 

تغییر اندازه فونت: Increase text size Decrease text size Default text size
  • علی با قرآن و قرآن با علی است :حضرت محمد (ص)
  • حضرت محمد (ص) : کسی که به کار خوب راهنمایی کند ، مانند کسی است که آن را انجام داده است.
  • امام مهدی (عج) : خدا به سبب من از خاندان و شیعیانم بلا را دور می گرداند.
  • حضرت علی (ع) : خداوند آفریده‌ای بهتر از محمّد (ص) نیافریده است.
    
 
 
 

  

ارزیابی و توجیه فنی و اقتصادی تولید سولفات آمونیوم ‏
سولفات آمونیوم بطو رتقریب بعنوان یک کود شیمیائی مصرف میشود و یک منبع مهم تامین سولفورونیتروژن غذائی گیاهان است . در این کار تحقیقاتی امکان سنجی تولید آن توسط مجتمع با استفاده از جیپسم ( Ca2O4) و آمونیاک و نیز با استفاده از اسید سولفوریک و آمونیاک بررسی گردید .
وضعیت طرح : خاتمه یافته
تاریخ ثبت طرح : 1387/08/12
تاریخ به روز رسانی : 1387/08/12
اهداف طرح
تولید کود سولفات آمونیوم با توجه به در دسترس بودن مواد اولیه آن
زمانبندی طرح
شروع در تاریخ 14/07/1377 به مدت 8 ماه
پیمانکار اصلی
دانشگاه علم و صنعت ایران – آقای دکتر کثیری‏
توضیحات
شماره شناسایی :

‏77213092‏

شماره قرارداد :

77/090

سولفات آمونیوم بطو رتقریب بعنوان یک کود شیمیائی مصرف میشود و یک منبع مهم تامین سولفورونیتروژن غذائی گیاهان است . در این کار تحقیقاتی امکان سنجی تولید آن توسط مجتمع با استفاده از جیپسم ( Ca2O4) و آمونیاک و نیز با استفاده از اسید سولفوریک و آمونیاک بررسی گردید .
بعلت دارا بودن تشعشعات رادیواکتیویته بالای جیپسم و نیز پیچیدگی بیشتر پروسس مربوطه ، مصرف بخار بیشتر و پائین تر بودن کیفیت محصول حاصله ، استفاده از جیپسم توجیه اقتصادی نداشته است . و در مورد استفاده از اسید سولفوریک و آمونیاک نیز بررسیها نشان میداد در صورتیکه قیمت خرید کود دولتی و نظارتی باقی بماند ، سرمایه گذاری توجیه اقتصادی نداشته و پیشنهاد گردید که مجتمع از طریق انجام سرمایه گذاری مشترک با بخش خصوص اقدام نماید و در غیر اینصورت سرمایه گذاری مجتمع بلامانع میباشد .